Unesite vaše podatke:

Registruj se!

Sandra ponovo

Sandra je opet tu sa vama

Nakon dugo vremena, vratila nam se Sandra željna druženja sa vama... Od ponedeljka 18.08. možete ponovo da uživate s njom

HRVATSKA!!!

Više kredita za manje para

Novost za sve korisnike iz Hrvatske...
Slanjem SMS-a sa tekstom Beo2 na broj 888999 dobijate još više kredita...
Krediti

Nova devojka

Svakog vikenda Vesna je tu za vas

Nakon dugog isčekivanja, od ovog vikenda ponovo sa vama: Vesna...
Dođite i družite se s njom svake subote i nedelje od 10 do 16h

Makedonija!!!

Pošaljite BGD na 141999

Od sada beogradjanke.com dostupne putem SMS-a i korisnicima iz Makedonije... Pošaljite SMS sa tekstom BGD na broj 141999 i uživajte sa našim devojkama

Devojke iz Srbije

Domace devojke uživo na web kamerici!


Sve što je potrebno da biste uživali uz najlepše devojke iz srbije je da se besplatno registrujete, ulogujete na vaš nalog, dopunite kredite za video chat i izaberete koju devojku želite da gledate! Nikakav dodatan softver vam nije potreban sem standardnog browsera koji koristite i običnog Flash plugin-a!


Dopuna kredita je jednostavna, za korisnike iz Srbije postoje opcije dopune putem fiksnog telefona ili sms-a, a za korisnike iz Crne Gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovine putem sms-a!


Da bi ste spoznali osecaj zvan "radost ejakulacije" dovoljno je obratiti se za pomoc nasim BEOGRADJANKAMA. Tim povodom potrebno je uciniti sledece:

1. Registruj se

Registruj željeno KORISNIČKO IME i LOZINKU. Ukoliko dobiješ informaciju da KORISNIČKO IME već postoji, probaj neko drugo. Kada se jednom registruješ nije potrebno to ponovo činiti, već pri svakoj sledećoj poseti, dovoljno je da se uloguješ (korak 2).

2. Uloguj se

Nakon potvrde o uspešnoj registraciji nalog je kreiran te je potrebno ulogovati se!

3. Dopuni kredit

Sledeći korak je dopuna kredita. Kredit je neophodan kako bi pristupio LIVE CHAT delu, a predstavlja vreme izraženo u sekundama (1 kredit 1 sekunda).

4. Live Chat

Nakon dopune kredita klikni na LIVE CHAT kako bi započeo WEB CAM avanturu.

5. Uživaj s našim devojkama

Naše BEOGRADJANKE spremne su na sve, a njihova darežljivost zavisi jedino od tvoje mašte i sposobnosti da u njima probudiš ono najbolje! ;)