Dobro došao na sajt beogradjanke.com. Na sajtu, u ličnim oglasima, možete pronaći devojke i matorke za upoznavanje, druženje, vezu, brak, muvanje, dopisivanje. Odaberite pravu iz naših ličnih oglasa i prepustite se uživanju. Vrele Beogradjanke te čekaju!

Uputstvo za razgovor sa devojkama

Kako da pozoveš devojke?

Da biste koristili naše usluge i pričali kada god vi to poželite sa matorkama, potrebno je ste IZ SRBIJE (za sada je usluga omogućena samo korisnicima iz Srbije!) i da imate ili fiksni telefon ili mobilni telefon sa MTS ili A1 mreže. Ostale mobilne mreže još uvek nisu podržane.

Pozovite već poznati broj 0906/400-098 i kada se veza uspostavi govorni automat će vam dati da izaberete neku od matorka sa kojima želite da pričate. Unesite neki broj od 1 do 50 pritiskom na taster na telefonu i dobićete matorku koju ste tražili.

Sa njima naravno možete o svemu da pričate, i naravno da možete da vodite hot lajn razgovore! Tu su zbog vas, nemojte da se stidite, tražite od njih šta god želite

Cena razgovora je 100 din+pdv/min, nebitno da li zovete sa fiksne ili mobilne (MTS i A1) mreže! Razgovor se naravno plaća putem telefonskog računa na kraju meseca.

Uslovi korišćenja

Servis je namenjen isključivo punoletnim korisnicima! Korišćenjem servisa korisnik potvrđuje da ima najmanje 18 godina, da je pročitao i razumeo uslove korišćenja i da ih u potpunosti i neuslovljeno prihvata.

Cena poziva na broj 0906/400-098 je 100 din+pdv/min.

Ovaj servis je isključivo zabavnog karaktera i svi podaci objavljeni na sajtu (fotografije, opisi, lični podaci), kao i podaci dobijeni prilikom razgovora sa animatorima ne moraju biti tačni.

Sa korisnicima hotlajna razgovaraju operateri koji nisu obavezni da otkrivaju svoje lične podatke, ne smeju pristati na ostvarivanje ličnih kontakata i mogu da koriste više različitih nadimaka u okviru servisa.

Korisnici servisa se obavezuju da će poštovati pravila korišćenja servisa po kojima se zabranjuje:
- Svako kršenje autorskih prava ili bilo kojih prava definisanih Zakonom,
- Svako širenje informacija i poruka koji krše bilo koje zakonske odredbe,
- Pokušaji uznemiravanja ili vređanja putem hotlajna,
- Javno publikovanje hotlajn razgovora,
- Svaki pokušaj širenja rasne i verske netrpeljivosti.

Slanjem SMS poruke ili poziva, korisnik automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka ili poziva reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.

Korisnici, kao i operateri, ni u kom slučaju nisu obavezni dati svoje lične podatke ili se tačno predstaviti.

Koriscenjem usluga Hotlajn servisa , korisnik automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.

Pružalac usluge i njegovi partneri nisu odgovorni za moguće greške nastale u sistemu ili na strani fiksnih i mobilnih operatera, kao i za sve tehničke probleme nastale korišćenjem servisa. Zahtevi pružaocu usluga za naknadu materijalne ili nematerijalne štete nastale korišćenjem ili nekorišćenjem ponuđenih informacija odnosno korišćenjem pogrešnih i nepotpunih informacija u osnovi su isključeni, ukoliko autor nije učinio dokazivo namernu ili grubo nemarnu grešku.

Back to top